top of page

VENÄJÄNBOLONKA

Amandan pennut syntyivät 28.5.23

Sunnuntai on mielestäni paras päivä viikosta. Samaa mieltä oli Amanda, ja pyöräytti vaivatta ja itsenäisesti kolme poikaa ja yhden tytön sulostuttamaan elämäämme. Pennut ovat jänteviä, elämänhaluisia ja vahvoja. Lienee sanomattakin selvää että emme olisi voineet toivoa mitään parempaa.

Pennuille etsimme rakastavia koteja, jotka ovat valmiita paitsi sitoutumaan pentuun koko sen elämäksi, myös turkin hoitoon ja siitä huolehtimiseen. Näyttelyitä emme perheiltä vaadi, mutta terveystutkimukset pennulle tulisi suorittaa sen täytettyä vähintään yhden vuoden. Opastamme tutkimuksissa, sekä järjestämme tarpeen tullen omia tutkimuksia kasvattiemme omistajille.

IMG_4884_edited.jpg
A4202134-D07C-4390-8657-794852E294FD_1_201_a.jpeg
IMG_7766.jpg
IMG_4735.HEIC
24d9cd16-a22b-4c1c-9d26-a810ee836114.jpg
IMG_4820.HEIC
EF52D3BC-DDC9-47FE-81D2-ACDD5524E4C5.jpeg
Pentuja Puppies: About

Pennut kasvavat meillä perheen keskellä, tottuen jokapäiväisiin hoitotoimenpiteisiin. Niiden sosialistaminen aloitetaan mahdollisimman pian, jokaisen pennun yksilölliset tarpeet huomioden. 

Pennut luovutetaan aikaisintaan kahdeksan viikon iässä. Mikä yksittäinen pentu tarvitsee mielestäni lisää aikaa kasvaa ennen pois muuttoa, sen luovutus sovitaan erikseen myöhempään ajankohtaan.

Pentuja Puppies: Quote
PHOTO-2023-04-20-15-38-49 2.jpg

PENNUN EVÄÄT UUTEEN KOTIIN

Pentuja Puppies: CV

MIKROSIRU

Kasvattaja on siruttanut pennut tunnusmerkitsijän toimesta noin 5-6 viikon iässä.

ELÄINLÄÄKÄRIN TODISTUS

Eläinlääkäri on tarkistanut pennun päivää ennen luovutusta.

REKISTERIKIRJA

Kaikki pennut rekisteröidään Suomen kenneliittoon. Uusi omistaja saa tästä todistukseksi mukaan pennun rekisterikirjan.

KIRJALLINEN SOPIMUS

Pentu myydään käyttäen Suomen kennelliiton sopimuspohjaa koiran kaupasta. Molemmille osapuolille tulee oma kappaleensa sopimuksesta.

OHJEISTUS

Pennun varauksen yhteydessä kasvattaja antaa ostajalle kirjan, johon hänen tulee tutustua etukäteen ennen pennun hakua. Kirjassa käydään kattavasti läpi pennun koulutukseen, sekä sen hyvinvointiin liittyviä asioita.

Tämän lisäksi kasvattaja antaa itse laatimansa pennun hoito-oppaan luovutuksen yhteydessä.

KASVATTAJAN TUKI

Haluamme taata jokaiselle pennullemme parhaat mahdolliset eväät elämään. Tässä olennaisena osana on kasvattajan tietotaidon jakaminen uuden kodin kanssa, läpi koiran elämän. Jokainen pentu on meille erittäin tärkeä yksilö, ja toivomme kuulevamme kasvateista vielä sen jälkeenkin, kun ne ovat meiltä pesästä lähteneet.

Tuttua ruokaa

Pentu saa mukaansa 2 kg laadukasta, eläinkaupan kuivamuonaa, johon se on tottunut jo kasvattajan luona.

Turkinhoito

Mukaan tulee myös pentushampoota, sekä turkinhoitoon vaaditut välineet kuten harja ja kampa.

Matolääke

Kasvattaja on madottanut pennun vähintään neljästi. Pennun mukaan tulee näiden lisäksi ennen ensimmäisiä rokotuksia tarvittava matolääke uudessa kodissa annettavaksi.

Kuljetuskoppa

Uuteen kotiin muuttaminen on pennulle aina suuri muutos. Kuljetuskoppaan pentu on päässyt tutustumaan jo kasvattajan luona, tutussa pesässä on pennun turvallista lähteä maailmalle.

Ilmoitus ruokavirastoon

Tullessasi hakemaan uuden perheenjäseneesi autamme sinua tekemään omistajailmoituksen ruokavirastoon. Näin sinun ei tarvitse huolehtia papereiden pyörityksestä, vaan voit keskittyä rakastamaan pentuasi.

Herkkuja ja leluja

Mukaan tulee myös pennulle turvallisia herkkuja ja leluja, jotka kasvattaja on valikoinut turvallisina pienille hampaille.

Pentuja Puppies: List

ANAFASEI

Anafasei  eläinlääkärintarkastuksessa.

Jokainen pentumme käy eläinlääkärin tarkastuksessa ennen lähtöä uuteen kotiin.

Pentuja Puppies: Video

AIEMMAT PENTUEEMME

Aiemmat pentueemme näet täältä

Pentuja Puppies: Text
bottom of page