top of page
5f523cce-96b8-4e9c-bfe5-ba4eeb769d0c.jpg

Meistä

Venäjänbolonkat saapuivat elämäämme vuonna 2013, jolloin toimme ensimmäiset bolonkamme Tsekeistä. tämän jälkeen olemme tuoneet bolonkoja rikastuttaaksemme geenipoolia sekä koirakantaa Suomessa muun muassa Liettuasta, Valko-Venäjältä ja Venäjältä.

Meistä: About

Kasvatustyössämme pyrimme ensisijaisesti kasvattamaan sellaisia koiria, joita itse haluaisimme pitää lemmikkinä. Jalostukseen käyttämämme koirat ovat allergioista vapaita, terveystutkittuja, sekä geenitestattuja rodussa tunnettujen geneettisten vikojen sekä sairauksien osalta. Suuri painoavo jalostustyössämme on myös koirien luonteilla.

Oma koiran pitomme lähtee aina liikkeelle yksilön hyvinvoinnista. Jokaisella koiralla on oikeus saada mahdollisimman hyvää hoitoa, paljon uusia virikkeitä sekä elää koiramaista elämää. Tästä syystä haluamme pitää oman koiramäärämme pienenä täällä kotona. Uskomme yhteistyön voimaan, ja olemmekin suuressa kiitollisuuden velassa kaikille kasvattiemme omistajille sekä sijoituskoirien haltijoille siitä työstä, jota he tekevät koiriensa eteen. Mikään ei lämmitä kasvattajan sydäntä kuin kuva ja terveiset kasvatilta. Vaikeina aikoina on suurin mahdollinen kunnia saada jakaa omistajan taakkaa ja mahdollisuuksien mukaan auttaa. Kasvattajan elämään kuuluu koko koiran elämänkaari.

Me uskomme vakaasti siihen, että hyvän elämän eväät koiralle annetaan jo pentulaatikossa. Siksi hyvä sosiaalistaminen sekä laadukas ruokinta ovat avainasemassa kasvavan pennun kehityksessä. Pentu, joka sosiaalistaminen on aloitettu jo synnyinkodissaan, ja jonka kanssa on aloitettu opettelemaan koiran elämää on huomattavasti helpompi pentu kotouttaa uuteen kotiin. Tämä ei kumminkaan poista pennun ottajan vastuuta sitoutua koiraan. Pennun ottajan tulee olla valmis tekemään töitä pentunsa kanssa pennun ehdoilla. Pentu alkuun jaksa pitkiä koulutus rupeamia, eikä sillä ole kapasiteettia sisäistää suuria kokonaisuuksia elämänsä ensimmäisinä kuukausina. Tärkeintä on tiedostaa tämä, olla armollinen itselleen ja keskittyä pieniin onnistumisiin kerrallaan. Kun olet panostanut pennun ensimmäisten elinvuosien koulutukseen kunnolla saat vierellesi mitä uskollisimman ystävän, joka ymmärtää pyyntösi ilman, että sinun tarvitsee sitä edes erikseen pyytää.

Pentueita meillä on vuodessa muutamia, ajankohtaisimman tiedon suunnitelmistamme saat soittamalla.

Meistä: Welcome
bottom of page